Gaļas un zivju ēdieni
« Restorāns IL Sole « ĒdienkartePīles krūtiņa
ar āboliem un apelsīnu-rozmarīna mērci
Ls | 12.00 |
Cūkgaļas fileja
ar baravikām un rukola salātiem
Ls | 9.00 |
Liellopu gaļas steiks
ar baravikām, zosu aknām, trifelēm un sarkanvīna mērci
Ls | 22.00 |
Ossobuco Milānas gaumē
Ls | 8.00 |
Liellopu fileja
ar grilētiem ananāsiem, rukola salātiem, apceptiem pipariem un sarkanvīna mērci
Ls | 12.00 |
Truša kāja
sautēta baltvīnā ar estragonu un vīģēm
Ls | 12.00 |
Jēra gaļa
ar kazenēm sarkanvīna - rozmarīna mērcē
Ls | 15.00 |
Tunča fileja
ar kaperiem uz tomātu karpačo
Ls | 12.00 |
Jūras asaris
apcepts ar zaļumiem, ricotas sieru un baltvīna-spinātu mērci
Ls | 12.00 |
Jūras mēle
ar safranа mērci un greipfrūtu daiviņām
Ls | 18.00 |
Dorada
uz silta cukini karpačo ar olīvu-zaļumu salsu
Ls | 9.00 |
Melnā menca
ar Porto mērci un spinātiem
Ls | 19.00 |